handledning

Handledare

Familjestödsgruppen i Stockholm AB erbjuder handledning inom en rad olika verksamheter, främst inom Socialtjänst och psykosocialt arbete. Alla Familjestödsgruppens handledare är leg psykoterapeuter och har handledarutbildning.

Vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i Gamla Enskede nära allmänna kommunikationer.

Fredric Enequist

Socialpedagog & Leg psykoterapeut
Handledarutbildning
Kontakt: 0708-41 81 10
fredric.enequist@familjestodsgruppen.se

Fredric har lång erfarenhet från psykosocialt behandlingsarbet, främst med barn, ungdomar och deras familjer. Fredric har arbetat som verksamhetschef under många år och driver idag Familjestödsgruppen AB tillsammans med Fredrik Berg. Fredric har/har haft handledningsuppdrag inom många olika verksamheter som LSS-boende, HVB-boende, Boendestöd, Ungdomsmottagning, Socialtjänst, Öppenvård och Skola. Fredric arbetar även som privatpraktiserande psykoterapeut och familjeterapeut med mottagning i Enskede.

Mats Jansson

Socialpedagog & Leg psykoterapeut
Handledarutbildning
Kontakt: 0703-99 96 21
mats.jansson@familjestodsgruppen.se

Mats har lång erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar samt familjebehandling. Han har också varit biträdande föreståndare på ett HVB hem. Mats arbetar också med utbildning, bl.a. på Socialhögskolan i Stockholm.
Mats har/har haft handledningsuppdrag inom många olika verksamheter som Socialtjänst, Familjevård, Socialpsykiatri, HVB, LSS, Barnomsorg och Chefshandledning. Mats arbetar även som privatpraktiserande psykoterapeut och familjeterapeut med mottagning i Vasastan.

Nyheter

Se fler nyheter