INSTÄLLT: Välkommen på föreläsningen ”Gängkriminalitet – Vad göra?” den 16 april på ABF-Huset, Sveavägen

Familjestödsgruppen tipsar!
Torsdag 16 april kl. 9.30-15 bjuder Humana Individ & Familj in till föreläsningen ”Gängkriminalitet – Vad göra?”.

Gängkriminaliteten växer sig till ett allt större samhällsproblem och berör barn och ungdomar i allt yngre ålder. Det råder delade meningar bland myndigheter, politiker och andra samhällsfunktioner kring vilka metoder och förhållningssätt som är mest lämpade.

Humana vill väcka frågan om hur Socialtjänst, skola, polis och civilsamhälle ska samverka för att vända denna utveckling och bjuder in till föreläsning och paneldebatt, där även du som åhörare ges möjlighet att diskutera de utmaningar, metoder och förslag som finns på området.

Föreläsningen är gratis, men anmälan krävs. Vi bjuder på förmiddagsfika och lunch. För mer info och anmälan:
www.humana.se/stockholm16apr

Varmt välkomna!
https://www.facebook.com/events/205322563979366/